Egy kezelés nálam lépésről lépésre!

Amikor beérkezel a rendelőmbe, először is alaposan megvizsgálom a fogaidat és az ínyedet, hogy felmérjem a fogkő mennyiségét és elhelyezkedését. Ezt követően megbeszéljük a fogkőképződés lehetséges okait és hosszútávú megelőzését. Fontosnak tartom, hogy felhívjam a figyelmet a helyes fogmosás fontosságára, és egyénre szabott tanácsokat adjak a hatékonyabb szájhigiénia eléréséhez.

A fogkőeltávolítás egyénenként eltérő érzékenységgel járhat. Valakinek egyáltalán nem fáj, valakinek pedig nagyon érzékeny a foga erre a típusú beavatkozásra. Alapesetben zsibbasztó géllel érzéstelenítem az ínyedet, majd ultrahangos készülék segítségével távolítom el a fogkövet a fogadról. Ez a módszer kíméletes és hatékony, nem károsítja a fogzománcot. Amennyiben a zsiibasztó zselé kevésnek bizonyulna, injekciós érzéstelenítésre is van lehetőség, ekkor biztosan nem fog fájni semmi.

A fogkő eltávolítása után polírpasztával átpolírozom a fogaid felszínét, hogy simák és fényesek legyenek. Ez azért is fontos, mert a sima felszínen nehezebben tapad meg az első lepedék réteg és amennyiben a továbbiakban jól tisztítod a fogaidat akkor nem -vagy csak alig- képződik majd később fogkő.

Ha fogkőeltávolításra van szükséged, fordulj hozzám és kollégáimhoz bizalommal!

Én szívesen segítek, hogy mosolyod egészséges és ragyogó legyen.

Megosztás:

További Bejegyzések:

Online Időpontfoglalás

Rodental fogászati rendelő

1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 6. 1. emelet 1. (28-as kapucsengő) A Katona József színház mellett.

E-mail: 
rodental@rodental.hu
Telefon:
06/1-337-6958
Mobil:
06/30-350-7583